Bendegúúúz

Megpróbálom megörökíteni "izgalmakkal teli" életem történéseit, érzelmeimet, gondolataimat. Persze nem ígérem, hogy szorgalmas leszek, hisz az nem is én lennék.

Naptár

július 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Utolsó kommentek

  • sJonna: Én most jutottam el ide... mindig újabb és újabb esélyt adok az "újaknak", de hiába. Önző gecinek ... (2012.03.22. 14:48) Elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!
  • mogyorOH: :D érezni a frissen nyírt fű illatát, vagy nyári csendes esőben elázni :D (2011.05.04. 22:42) Az élet legszebb pillanatai...
  • mogyorOH: kicsit kalandoztam :P biglájk :D (2011.04.25. 20:51) Kovács Béla
  • Pyro-Lacko: ÁMEN (2011.04.06. 21:57) Vergődés
  • Pyro-Lacko: naszéééééééééééép... (2011.04.04. 00:30) BP Love
  • Utolsó 20

Nem hiszem el, hogy egy cég ennyire tönkre tud tenni embereket. Ennyire meg tudja őket rogyasztani, hogy szinte elveszítik magukat és egyáltalán emberi mivoltukat. Ma ahogy néztem a kollégáimat, a mi cégünk pontosan ezt csinálja. De miért? És mivel éri ezt el? Hisz nem tart a főnökünk pisztolyt a fejünkhöz, mégis egy két kollégám saját egészségét és életét áldozva belerokkan ebbe az egész szarba. Mi értelme? Mert ha még lenne motiváció. De nincs. Se pénzben nem honorálják, hogy te tönkre teszed magad a cégért, de még egy rohadt vállveregetést sem kapsz, hogy rendben van, jól csináltad. Ha valamit megcsinálsz az természetes. Ha jól az még természetesebb. Ha elrontasz valamit, jön a lebaszás és a „kilesztekrúgva” szöveg. Ez motiváció?

Komolyan belegondolva csak sajnálni tudom ezeket az embereket, de nem azért mert annyit dolgoznak, hanem azért mert ilyen hülyék, hogy képesek magukat tönkre tenni a semmiért. Ez már beteges állapot. Ez már az abnormalitás határát súrolja, sőt ez már az. Nincs se életük se semmi, csak a cég. Beteg. Nagyon beteg.

Ma Ildikó kinn ült a fénymásolóban egyedül és csak nézett maga elé. Legalább fél órát. Soha nem értettem. Ha ennyire szar, akkor miért nem mond fel? Vagy miért nem vesz vissza a tempóból? Ő is már annyira be van fásulva és idegbeteg. Az egész iroda hangulatára rányomja a bélyegét. Jenő felveszi ilyenkor Ildikó stílusát úgyhogy ő is fasz, Orsi is duzzog mert ilyenkor senki nem szól hozzá és ezért ő is rossz kedvű lesz. Gábor szintén savanyú mint egy citrom és sértődékeny mint egy hülye picsa. Már utálok bemenni. Komolyan egy kriptában vagy a temetőben jobb a hangulat, mint az irodában. Undorító. És mindez miért? A nagy büdös semmiért!!! Okádék az egész! Nem csoda, hogy én is befordulok. Cián kapszula árusításba kéne kezdenem, asszem nem lenne gond kifizetnem a sulit és a világnak is könnyebb lenne.

 

Ja, arról nem szeretnék megfeledkezni, hogy mindössze két percen múlt (szó szerint) hogy lekéstem délután a buszt a kibaszott számlázás miatt, mert nem lehet ám időben telefonálni és persze mindig minden azonnal kell. Rohadtul nem kifizetődő nekem ez az egész. Se a benzint sem az idegeim amortizációját nem tudom fedezni a havi 60 rongyból. Basszák meg!!!

De persze örülj barom, hogy van munkád!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dioo.blog.hu/api/trackback/id/tr291513527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása